eRepublik


untitled2

eRepublik – o lume asa cum vrei TU!!!

Ce este eRepublik? Conceput de catre un roman, George Lemnaru si finantat de Alexis Bonte, francezul caruia ii datoram printre altele proiectul Trilulilu, eRepublik este un simulator de viata ce a creat o adevarata isterie in intreaga lume. Jocul este simplu de accesat, totul desfasurandu-se pe o pagina web (www.erepublik.com) nefiind necesara instalarea vreunui soft.

Un excelent modul economic te ajuta sa-ti exersezi calitatile manageriale prin infiintarea si administrarea unor firme. Concurenta este atat de acerba incat fiecare angajat conteaza, iar abilitatea de a-ti fideliza angajatii are consecinte directe si hotaratoare asupra profitabilitatii firmei. Orice manager real ar trebui sa-si exerseze abilitatile manageriale in acest modul. Iti poti infiinta firmele in orice tara, ceea ce face si mai tentanta testarea abilitatilor manageriale. Pe langa oportunitatea de a munci zilnic, sau de a-ti face o firma profitabila, poti castiga bani si din specula monetara. Poti cumpara si vinde ieftin orice moneda.

Modulul politic este un alt bun argument pentru a te determina sa incerci sa pasesti pe acest taram virtual. Poti ajunge parlamentar, presedinte de partid, sau chiar presedintele tarii, pentru un mandat de o luna. As recomanda oricarui politician sa incerce aici sa-si testeze abilitatile de a obtine voturile cetatenilor. Convingerea unui electorat format din oameni inteligenti va forma cu siguranta o provocare greu de neglijat.

De departe modulul cel mai interesant este modulul militar. Cine nu si-a dorit in copilarie sa fie un general vestit care sa conduca armatele spre victorii rasunatoare? Ai ocazia sa te bati cu caramida in pieptul plin de decoratii, ai ocazia sa lupti pentru tara ta contra asupritorilor straini sau sa cuceresti teritoriile altor state alaturi de soldatii nostri. Exista evident si unitati de contrainformatii ce isi infiltreaza oameni in armatelor altor state si lucreaza pentru destabilizarea armatelor statelor inamice. Dupa caderea Romaniei de acum cateva luni Atlantis-ul, alianta militara din care facea romania parte, a murit iar Peace-ul acum domina si subjuga lumea. In prezent SUA si Canada se afla sub asediul tarilor Peace.

La ceasurile şase seara, trupele diviziei întâia de vânători intrau în Budapesta şi ocupau capitala maghiară. De-a lungul marelui bulevard Andrassy trec coloane lungi de infanterie, cavalerie, artilerie. În inima oraşului, generalul comandant al trupelor din Transilvania primeşte defilarea trupelor. Niciodată un comandant n-a trebuit să facă o sforţare mai puternică, ca să-şi înăbuşe, sub masca severă a şefului, explozia de sentimente ce urcau din inimă, spre a se fărâma în lacrimi

Aceasta magnifica pagina de istorie traita in data de 04.08.1919 a fost retraita de romani in eRepublik in data de 04.09.2008. Dupa 89 de ani si o luna steagul romanesc flutura mandru in Budapesta.  Din pacate in ultima perioada situatia militara si economica s-a schimbat radical, existand pericolul absolut real ca steagul maghiar sa fluture in Bucuresti. Pentru a nu se intampla asta, avem nevoie de voi !

In cele din urma, dar cel mai important – modulul social. Acest modul este cel mai important aspect al jocului. Toate celelalte module mentionate anterior sunt dezvoltate pe baza modulului social. Modulul militar este insa cel care creaza cea mai puternica conexiune intre jucatori. Organizati in unitati militare de elita, coordonati de conducatori militari experimentati, jucatorii relationeaza intre ei. Pe campul de batalie este locul in care se leaga prieteniile adevarate. Aceste prietenii sunt sarbatorite lunar cu bere in cadrul intalnirilor devenite deja o traditie in cadrul comunitatii romanesti si nu numai. Deasemenea exista un canal oficial pe MIRC (serverul este Rizon[webirc], canalul #ero) unde poti fi ajutat de userii cu experienta si unde poti afla ultimele noutati in legatura cu razboaiele ce se afla in desfasurare sau cele care vor urma.

Daca nu l-ai testat deja te invit sa o faci. Cu siguranta vei trai experiente interesante in eRepublik. Inca din prima zi vei fi contactat de Comitetul de intampinare care iti va explica ce ai de facut in primele zile de viata in eRepublik si iti va raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai.

Pentru un scurt preview al acestui joc poti accesa urmatoarele link’uri:

Prezentare generala:

Pentru mai multe detalii te invit sa urmaresti http://eromania.wordpress.com/

Reclame

Un răspuns

  1. iata link-ul pentru productivitate si alte nebuneli:

    http://www.aviecreative.com/egovernment/index.php?department=11

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: